Zařízení pro měření reakční doby sportovce - Krejčík, Milan (Univerzita Pardubice, 2017)
Cílem práce je vytvořit software pro měření reakční doby sportovce a vyhodnocení výsledků těchto měření. V teoretické části práce jsou popsány základní pojmy programovacího jazyka Javy, grafické uživatelské prostředí, databáze a sériová komunikace. Praktická část se zabývá návrhem a implementací aplikace pro měření reakční doby sportovce.
Device for measuring the reaction time sportsman
Keywords: Java; měření; programování; software; reakční doba; SQLite; Java; measuring; programming; software; reaction time; SQLite