Návrh rozšíření vozového parku, porovnání variant části přepravní trasy a návrh jejich využití v konkrétních situacích - Doležal, Vítek (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá návrhy na rozšíření vozového parku nejmenovaného dopravce a návrhy využití variant části přepravní trasy v konkrétních situacích. V první kapitole autor analyzuje vozový park společnosti XY. Druhá kapitola se zabývá analýzou části přepravní trasy. Ve třetí kapitole jsou představeny návrhy rozšíření a obnovy vozového parku. Čtvrtá kapitola této práce je zaměřena na návrhy využití části trasy v závislosti na cíli přepravy a použitém vozidle. V poslední kapitole autor zhodnotí předložené návrhy.
Proposal for fleet expansion, comparison of transport route options and proposal for their use in specific situations
Keywords: metoda WSA; návěs; silniční nákladní doprava; varianta trasy; vozový park; WSA method; semi-trailer; road freight transport; route option; fleet