Studium kinetiky krystalizace amorfního TiO2 - Švadlák, Daniel (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá přípravou amorfního TiO2 z roztoku tetraizopropoxidu. Připravené vzorky byly charakterizovány metodami TPD, TG, XRD, BET. Pomocí DSC byl studován proces krystalizace v amorfním TiO2.
Kinetic study of crystalization of amorphous TiO2
Keywords: amorfní látky; oxid titaničitý; krystalizace