Provozně-ekonomické hodnocení vozidel v organizaci provozující dopravu pro cizí potřeby - Čapková, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Legislativa v nákladní dopravě, seznámení s dopravní organizací, přepravní hodnocení vozidel, informační systémy v nákladní dopravě, ekonomické zhodnocení vozidel.
Service-economic appraisal of vehicles in an organizatiopn operating transport for foreign needs
Keywords: přeprava; vozidla; ekonomické hodnocení; nákladní doprava; komunikační systémy; navigační systémy; systém Galileo; ČSAD Hradec Králové