Vývojový trend metodiky řízení lidských zdrojů na příkladě nadnárodní společnosti - Hájková, Linda (Univerzita Pardubice, 1999)
Diplomová práce se zabývá využitím kompetencí v oblasti řízení lidských zdrojů. Na příkladě nejmenované nadnárodní společnosti v přechodném období po akvizici české firmy jsou detailně propracovány profily požadovaných kompetencí pro tři klíčové manažerské pozice.
Development trends in methods of human resource management using the example of multinational company
Keywords: řízení lidí; Výběrové řízení; kompetence; manažeři