Rozvoj služby same day delivery ve společnosti Zásilkovna.cz - Pšenicová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá rozvojem služby same day delivery ve společnosti Zásilkovna s.r.o. Na úvodní kapitolu, shrnující teoretické aspekty distribuce zboží v rámci e-commerce, navazuje analýza stávajícího způsobu poskytování služby ve společnosti Zásilkovna s.r.o. Závěrečná kapitola je věnována různým možnostem optimalizace a zefektivnění poskytování služby same day delivery.
Development services same day delivery in company Zásilkovna.cz
Keywords: same day delivery; Zásilkovna s.r.o.; e-commerce; expresní služba; e-shop; same day delivery; Zásilkovna Ltd.; e-commerce; express service; e-shop