Možnosti bezpečné komunikace zaměstnance na zahraniční služební cestě - Hulová, Simona (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na výběr připojení k Internetu na zahraniční služební cestě. V první části je uveden přehled technologií vhodných pro připojení k Internetu v zahraničí. V další části je nastíněna ekonomická náročnost jednotlivých technologií a posouzení jejich vhodnosti pro zabezpečenou komunikaci s centrálou firmy. V poslední části je proveden výběr konkrétního vhodného připojení k Internetu pomocí metod vícekriteriálního rozhodování.
Possibilities of safety communication during an employee's business trip
Keywords: technologie připojení; Internet; Rozhodování; bezpečnost; technology of connection; decision; safety