Webové stránky v podnicích - Dušková, Petra (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá podniky, které využívají webové stránky. V teoretické části jsou vysvětleny a popsány jednotlivé pojmy související s tématem bakalářské práce. Pojmy spojené s webovými stránkami podniků jsou podnik, webové stránky nebo online marketing. Součástí teoretické části je pak formulace některých problémů, které nastávají u webových stránek. V praktické části je obsažena analýza podle vybraných ukazatelů, kterými jsou velikost firem a odvětví.
Business websites
Keywords: podniky; webové stránky; online marketing; analýzy; businesses; websites; online marketing; analyses