Rozvoj nákladní letecké dopravy v ČR - Dvouletý, Richard (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu přepravního trhu letecké nákladní dopravy v ČR. Charakteristika systému Cargo u ČSA. Posouzení efektivnosti rozvoje systému Cargo u ČSA s návrhy i doporučeními.
Extent of air fraight transport in CR
Keywords: Letecká doprava; nákladní doprava; přeprava zboží; České aerolinie