Problematika daňových úniků v České republice po roce 1989 po současnost. - Příhodová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce je zaměřena na problematiku související s daňovými úniky a zachycuje období od 90. let. Popisuje druhy daňových úniků, daňový systém a legislativní úpravu daňové oblasti České republiky s návazností na právní normy Evropské unie.
Problems of the tax evasions in the Czech Republic from 1989 up to the present.
Keywords: tax evasion; legislative regulation; Czech Republic; European Union; daňové úniky; legislativní úpravy; Česká republika; Evropská unie