Vytvrzovací charakteristiky vybraných epoxidových systémů - Puchta, Slavomír (Univerzita Pardubice, 2010)
Tématem této práce je zpracování základních informací o typech a charakteristikách epoxidových pryskyřic, stručné teorie síťování epoxidových pryskyřic využívaných reakcí a typů používaných tvrdidel a přehled plastifikačních látek pro epoxidové pryskyřice.
Hardening characteristics of choiced epoxy systems
Keywords: epoxidové pryskyřice; aminová tvrdidla; vytvrzování; epoxy resins; amine hardeners; crosslinking