Analýza marketingového prostředí firmy - Antony, Marek (Univerzita Pardubice, 1997)
První část práce je věnována teoretickému popisu a rozčlenění marketingového prostředí. Druhá část analyzuje některé vlivy mikroprostředí a makroprostředí působící ve firmě Drutec s.r.o.
Keywords: firma; Marketing; marketingové prostředí; Drutec s.r.o.