Komparace hospodaření bank s ohledem na jejich velikost - Šplíchalová, Helena (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se věnuje finanční analýze tří velikostně rozdílných bank působících v České republice, kterými jsou Komerční banka, GE Money Bank a AIR Bank. Následně je provedena komparace těchto bank pomocí vybraných ukazatelů finanční analýzy ve sledovaném období 2008 - 2012.
The Comparison of Banks with Regard to their Size
Keywords: finanční analýza; banka; Komerční banka; GE Money Bank; AIR Bank; poměrové ukazatele; komparace; financial analysis; bank; financial ratios; comparison