Stabilita barev grafických etiket v alkalickém prostředí - Šolínová, Hana (Univerzita Pardubice, 2006)
Určení koncentrace a teploty roztoku hydroxidu sodného a doby smývání barev na grafických etiketách. Porovnání jednotlivých vyluhovaných etiket vůči nevyluhovaným etiketám a porovnání roztoků.
Colour stability of graphic labels in alkaline environment
Keywords: etikety; grafické metody