Nedestruktivní zkoušení sendvičových struktur - analýza vad lepení - Slezák, Michal (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá nedestruktivními zkouškami v automobilovém průmyslu.
Non-destructive testing sandwich structures - analysis defects cementation
Keywords: automobilový průmysl; nedestruktivní testování; zkoušení materiálů; lepené spoje