Sledování výskytu a sezónní dynamiky střevních parazitů u psů - Hepnarová, Sabina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována sledování výskytu a sezónní dynamiky střevních helmintů v chovech psů, sledování výskytu střevních parazitů v průběhu postembryonálního vývoje a zhodnocení parazitární léčby.
Presence and seasonal dynamic of lung parasites of dogs
Keywords: Toxocara canis; Toxascaris leonina; Uncinaria stenocephala; Trichocephalus vulpis; Taenia pisiformis; Isospora