Teaching english vocabulary in courses for the adults - Jakšová, Věra (Univerzita Pardubice, 2004)
Tato práce se zabývá výukou slovní zásoby v kurzech pro dospělé. Podrobně se zabývá charakteristickými rysy dospělého studenta a faktory ovlivňující proces výuky. Závěr práce je věnován pedagogickému výzkumu, jehož promárním cílem bylo zjistit jaké techniky a učební pomůcky jsou nejvíce využívány ve výuce anglické slovní zásoby.
Výuka anglické slovní zásoby v kurzech pro dospělé
Keywords: výuka jazyka; slovní zásoba; metody studia; Anglický jazyk