Snižování vysokého podílu lidského činitele na dopravní nehodovosti - Šimeček, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Zmapování problému nehodovosti, statistiky nehodovosti, její zhodnocení a návrhy možností, jak nehodovost snížit.
High rate reduction of human factor on traffic accident frequency
Keywords: Doprava; bezpečnost provozu; Nehodovost; statistika