Vývoj multiplatformní hry v Unity3D - Mesarč, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou vývoje multiplatformní hry. Cílem teoretické části je seznámit čtenáře s problematikou vývoje hry, popis problematiky přizpůsobení hry více platformám, seznámení s nástrojem Unity3D. Praktickou částí bakalářské práce je samotná hra, která demonstruje využití nástroje Unity3D pro tvorbu multiplatformní hry, jenž je určena pro mobilní zařízení.
Development of multiplatform game in Unity3D
Keywords: vývoj her; multiplatformní vývoj; Unity3D; C#; iOS; Android; Windows 10; game development; multiplatform development; Unity3D; C#; iOS; Android; Windows 10