Ošetřovatelská péče v podmínkách LDN očima sestry a pacienta - Portyšová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce zjišťuje spokojenost klientů s poskytováním ošetřovatelské péče na odděleních LDN a spokojenost sester, pracujících na tomto ddělení při poskytování ošetřovatelské péče. Zjišťuje možnosti péče o seniory, podporuje zdravé stárnutí, objasňuje důležitost kvality péče.
Nursering care in LDN facilities from nurses and patients view
Keywords: stárnutí; stáří; následná péče; kvalita života; možnosti péče; aging proccess; old age; longterm residential care; quality of life; care possibilities