Organizace autobusové dopravy v Kutné Hoře při nasazením autobusů na obnovitelné zdroje - Pleskač, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku bezemisních elektrických vozidel městské hromadné dopravy v Kutné Hoře. Analyzuje aktuální stav, organizaci provozu, proces nabíjení a dopravní prostředky. Výsledkem práce jsou opatření, při jejichž implementaci, dopravní obslužnost města budou zajištovat pouze bezemisní vozidla.
Organization of bus transport in Kutná Hora with the deployment of buses on renewable sources
Keywords: Kutná Hora; bezemisní doprava; elektrická vozidla; městská hromadná doprava; Kutná Hora; emission-free transport; electric vehicles; public transport