Vliv pryžové tiskové formy na přenos barvy ve flexotisku - Barták, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2007)
Výzkum laserem vypalovaných flexotiskových návleků, vliv struktury pryže a druhu pryže na tisk, modelové zkoušky přenosu barev, měření kontaktních úhlů.
Influence of rubber printing form on ink transfer in flexography
Keywords: elastomery; flexotisk; přenos barvy; vypalování laserem; laserová gravura