Zpracování podnikatelského plánu - Kaplanová, Hana (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského záměru pro založení podniku v oblasti zemědělství, konkrétně podniku zabývajícím se produkcí palivového dřeva za účelem následného prodeje. Bakalářská práce by měla sloužit jako podklad začínajícímu podnikateli. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává především o základních pojmech v oblasti podnikání fyzických osob a o sestavování podnikatelského plánu. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány a na jejich základě je zpracován konkrétní podnikatelský záměr. V závěru bakalářské práce je zhodnocena efektivnost popsaného projektu.
Business plan
Keywords: Podnik; podnikání fyzických osob; zemědělství; podnikatelský plán; Company; business individuals; agriculture; business plan