Návrh výukového stendu - kapalinová brzdová soustava s ABS - Cupl, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá návrhem brzdového stendu s ABS. Popisuje možné způsoby řešení a zajištění funkčnosti systému. Zabývá se návrhem použití vhodných dílů a součástí.
Project of tutorial stand - hydraulic braking system with ABS
Keywords: hydraulické systémy; brzdové systémy; ABS; návrh