Aplikace etiky v personálním řízení - Matičková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je věnována problematice etiky v personálním řízení v rámci studia na zahraniční univerzitě. V teoretické části jsou vymezeny pojmy etika, personální řízení a studijní program Erasmus. Praktická část je věnována organizaci a průběhu studijního programu Erasmu a to z hlediska prodloužení pobytu.
Application of ethics in personnel management
Keywords: etika; personální řízení; studijní programy Erasmus; prodloužení pobytu; Univerzita Pardubice; Universidade Autónoma de Lisboa; ethics; personnel management; overstaying; Erasmus programmes; University of Pardubice; Universidade Autónoma de Lisboa