Rizika zadluženosti a možnosti jejich redukce komerčním pojištěním - Tomášová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2022)
Cíle diplomové práce jsou analýza rozsahu zadluženosti soukromých osob v České republice, srovnání se zadlužeností v zemích Evropy, specifikace rizik nesplácení úvěrů a půjček a možnosti redukce těchto rizik komerčním pojištěním.
The risks of the indebtedness and the possibility of their reduction by commercial insurance
Keywords: úvěry; zadluženost; exekuce; insolvence; registr úvěrů; finanční gramotnost; komerční pojištění; loans; debt; execution; insolvency; register of loans; financial literacy; commercial insurance