Identifikace a modelování požadavků na informační systém - Motyčáková, Nicol (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce popisuje problematiku identifikace a modelování požadavků na informační systém. Hlavní pozornost je věnována problematice hlasu zákazníka (VoC) a nástrojům, které mohou být při identifikaci použity.
Identification and modeling of requirements in information system
Keywords: Ishikawův diagram; KANO model; modelování požadavků; hlas zákazníka; VoC; funkční požadavky; CTQ; Ishikawa diagram; Kano model; modeling of requirements; Voice of Customer; functional requirements; Critical To Quality