Návrh učebního textu laboratorních metod analýzy jakosti kosmetiky na střední škole - Varga, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2021)
Závěrečná práce doplňkového pedagogického studia je věnována návrhu učebního textu se zaměřením na analýzu jakosti kosmetiky ve školní laboratoři. Cílem této práce je poskytnout základní přehled o laboratorním stanovení důležitých parametrů jakosti kosmetiky. Poskytnutý učební text je určen pro studenty středních škol chemického a kosmetického zaměření.
Proposal of study material for laboratory methods quality analysis cosmetics on high school
Keywords: učební text; laboratorní metody; analytické stanovení; jakost kosmetiky; střední škola; didactic text; laboratory methods; analytical determination; quality cosmetics; high school