Porovnání nákladů firem na stavbu a užívání alternativního a běžného domu - Pavelková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se věnuje porovnání nákladů na stavbu dvou různých domů alternativního a běžného. Dále bude práce obsahovat představení různých druhů alternativních staveb, komparační analýzu celkových nákladů a případných výhod a rizik spjatých s alternativním stavitelstvím.
Costs comparison of alternative and conventional buildings
Keywords: porovnání; celkové náklady; alternativní stavby; costs; comparison; analysis; alternative houses