Posouzení systému přípravy součástek pro montážní linku ve Škoda Auto a.s. - Smola, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2014)
Hlavním tématem práce je popis jednotlivých systémů přípravy materiálu pro výrobní linku Škoda auto a.s.. Práce uvádí používané technologie v závodu Kvasiny, jejich princip funkce, výhody, nevýhody a použití na jednotlivých materiálech. V závěru jsou porovnány dva systémy (příprava materiálu pomocí sekvenčního seznamu a systému Pick-by-Voice) s ohledem na dobu přípravy jedné sekvence a počtu chyb při přípravě.
The appraisal of component parts preparation system for the assembly line in Škoda Auto a.s.
Keywords: Škoda Auto a.s; materiály; výrobní linky; sekvenční příprava; materials; assembly line; sequence preparation