Hodnocení výkonnosti vybrané organizace metodou benchmarkingu - Hejduková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2022)
V diplomové práci s názvem Hodnocení výkonnosti vybrané organizace metodou benchmarkingu se text zabývá analýzou výkonnosti vybraných organizací metodou benchmarkingu za sledované období mezi lety 2014-2020. Analýza se provádí z dostupných informací získaných z individuálních výsledků členů České asociace pojišťoven, z výročních zpráv Kooperativy pojišťovny, a.s. a Generali České pojišťovny, a.s.
Performance Evaluation of the Selected Company by the Benchmarking Method
Keywords: benchmarking; technické rezervy; likvidita; rentabilita; zadluženost; spider analýza; SWOT analýza; benchmarking; technical provision; liquidity; profitability; debt ratio; spider analysis; SWOT analysis