Metody získávání a výběru pracovníků ve vybrané organizaci - Kojzarová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce je zaměřena na získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti Kiekert-CS, s.r.o. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první půli se autorka věnuje vymezení základních pojmů v oblasti managementu, řízení lidských zdrojů a jednotlivým personálním činnostem, přičemž se zaměřuje na proces získávání a výběru pracovníků. Ve druhé, praktické, části je představena společnost, následně popsány současné zdroje získávání pracovníků a jednotlivé metody výběru zaměstnanců využívané ve společnosti. Cílem této bakalářské práce je na základě analýzy současného stavu získávání a výběru zaměstnanců navrhnout opatření, která by přispěla ke zvýšení efektivnosti procesu získávání a výběru pracovníků ve společnosti Kiekert-CS, s.r.o.
Methods of obtaining and selecting employees in a chosen organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; získávání pracovníků; výběr zaměstnanců; výběrové řízení; pohovory; lidské zdroje; human resource management; obtaining employees; selecting employees; recruitment; interview; human resources