Efektivní využití přepravních obalových prostředků v přepravní síti České pošty, s. p. - Boukalová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována efektivnímu využití přepravních obalových prostředků na České poště. Zabývá se analýzou přepravních obalových prostředků a následně jejich evidencí. Cílem práce je návrh na zefektivnění využití přepravního obalového prostředku. V závěru práce je stanoven postup návrhu jak tohoto cíle dosáhnout.
Effective use of shipping package means in the transport system of Czech post, s.p.
Keywords: RFID; čipy; čtečky; evidence; chips; readers; registration