Volební kampaň ve volbách do poslanecké sněmovny v roce 2002 - Pardubický kraj - Pejšová, Radana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá průběhem předvolební kampaně do voleb do Poslanecké sněmovny v České republice v roce 2002 v Pardubickém kraji.
Election campaign to election to parliamentary chamber in 2002 - district of Pardubice
Keywords: politika; volby; kampaně; politické strany; Pardubický kraj