Strategická koncepce firmy - Drahňovská, Radka (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá teoretickými a praktickými východisky strategické koncepce podniku a strategického řízení. Úvodní část práce se zabývá charakteristikou strategie, strategickým řízením, strategickou analýzou, implementací strategie a poskytuje teoretickou oporu pro navazující praktická východiska práce. Obsahem následující části je identifikace a posouzení výchozí situace společnosti Tepelné hospodářství Hradec Králové, a.s. v oblasti strategie, strategická analýza této společnosti, zhodnocení výsledků a návrh dalšího postupu v rámci budoucího strategického směřování podniku.
Strategic conception of company
Keywords: strategie; strategické řízení; strategická analýza; formulace; implementace; strategy; strategic management; strategic analysis; formulation; implementation