Posouzení vybraných procesů ve společnosti MILACRON Czech Republic spol. s.r.o. a možnosti jejich outsourcingu - Teplá, Radka (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem bakalářské práce je posouzení vybraných procesů ve sledované společnosti a možnosti jejich outsourcingu nebo insourcingu. V teoretické části je vymezen pojem outsourcing včetně důvodů, které vedou podniky k jeho zavedení, dále jsou popsány výhody a nevýhody, které toto zavedení provázejí. V praktické části jsou popsány jednotlivé procesy podniku a dále jsou u vybraných procesů navržena doporučení a možné změny v podobě outsourcingu nebo insourcingu.
Assessment of Selected Processes in MILACRON Czech Republic spol. s.r.o. and Possibilities of Outsourcing
Keywords: outsourcing; outsourcing logistiky; podnikové procesy; procesní mapy; outsourcing; logistic outsourcing; bussiness processes; process maps