Komparační analýza inovačního podnikání vybraných krajů České republiky - Havlová, Renáta (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá inovačním podnikáním v České republice. Cílem práce je zhodnotit úroveň inovačního podnikání Jihomoravského a Pardubického kraje.
Comparative Analysis of Progressive Enterprise in the Selected Regions of the Czech Republic
Keywords: inovace; inovační podnikání; výzkum a vývoj; innovation; progressive enterprise; research and development