Informační systém seznamovací kanceláře - Forejt, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce pojednává o návrh webového informačního systému seznamovací kanceláře a klade důraz na vyhledávání klientů podle geografické polohy. K docílení této funkčnosti využívá, informační systém napsaný ve skriptovacím jazyce PHP, PostGIS - rozšíření databáze PostgreSQL pro práci s prostorovými tzv. spatial daty.
Information system of a dating agency
Keywords: Informační systém; seznamka; Databáze; PostGIS; PostgreSQL; PHP; geografická poloha; Infromation system; on-line dating; Database; geolocation