Návrh linek v městské hromadné dopravě v Kladně - Kubeczka, Jerzy (Univerzita Pardubice, 2011)
Předmětem práce je zjištění potřeb cestujících na vedení linek MHD v Kladně a propojení linek MHD na další druhy dopravy. V práci jsou zpracovány údaje z prováděných průzkumů. Na základě získaných údajů, jsou navržena opatření vedoucí ke zlepšení a zkvalitnění vedení linek MHD.
Project of urban public transport routes in Kladno
Keywords: městská hromadná doprava; linky; spoje; jízdní řády; IDS; osoby s omezenou schopností pohybu a orientace; plošiny; urban public transport; route; connection; timetables; integrated public transport system; people with impaired mobility; access ramp