Návrh rekonstrukce a modernizace vozu řady Baafx (označení z výroby Blm 407, nyní řada 010) - Pokorný, Michal (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá modernizací vozu řady 010, označení Baafx. Modernizace se týká pouze interiéru vozu a vychází ze současných požadavků na kvalitu cestování na regionálních tratích. Autor navrhuje nové půdorysné uspořádání interiéru, rekonstrukci systému vytápění a větrání, dosazení nového WC. Nový vůz umožňuje také přepravu rozměrných spoluzavazadel, zejména kol a kočárků.
The design for the Baafx series car recontruction and modernization (manufacturing labeling Blm 407, labeling at present 010)
Keywords: dopravní prostředky; železniční vozidla; modernizace; přeprava