Optimalizace nočního provozu MHD Pardubice s návazností na železniční dopravu - Vytlačil, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2011)
V této bakalářské práci je popsán stávající provoz městské hromadné dopravy na území statutárního města Pardubic a provoz dvou nočních linek, jejichž spoje obsluhují jeho velkou část. Cílem je návrh změn koncepce provozovaných tras noční dopravy na území města a časových poloh spojů, včetně návazností na noční vlaky.
The optimization of Pardubice´s night urban mass transportation and it´s link - up to the rail transport
Keywords: dopravní podniky; městská hromadná doprava; noční provozy; optimalizace; Pardubice; transport undertaking; urban mass transport; night traffic; optimization