Molekulární zobrazení PET v onkologii - Suchánek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce, nazvaná Molekulární zobrazení PET v onkologii, je složena z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá fyzikálními pojmy, které jsou používány v nukleární medicíně, zobrazovacím metodám nukleární medicíny, molekulárnímu zobrazování a onkologii. Praktická část se zabývá tvorbou manuálu pro pacienty na vyšetření pozitronovou emisní tomografií.
Molecular imaging PET in oncology
Keywords: emisní tomografie; molekulární zobrazení; onkologie; radiofarmakum; emission tomography; molecular imaging; oncology; radiopharmaceutical