Družstevní záložny - Košťál, Michal (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce mapuje současný stav peněžního družstevnictví, popisuje zvláštní charakter těchto subjektů a upozorňuje na jejich odlišnosti oproti družstvům a bankám. Věnuje se současné platné právní úpravě družstevních záložen v českém právu.
Credit unions
Keywords: peněžní družstva; družstevní záložny; družstevnictví; finance