Diagnostika vozidel s řídící jednotkou BOSCH - Viták, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá návrhem diagnostické jednotky pro vozy s řídící jednotkou BOSCH.
Diagnostics of engine control unit BOSCH
Keywords: diagnostické metody; vozidla; řídící systémy; Bosch