Displej letové situace - Mlada, David (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce popisuje implementaci aplikace pro displej letové situace zpracovávající data ze souboru. Teoretická část shrnuje poznatky o již existujících obdobných aplikací. Pozornost je věnovaná především systému ADS-B.
Display of a flight situation
Keywords: ADS-B; displej; letové situace; ADS-B; display; flight situations