Liberalizace telekomunikačního trhu (ČR, EU) - Lazar, Petr (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci charakterizuje telekomunikační trh v ČR a EU v návaznosti na liberalizaci telekomunikací.
Liberalization of the telecommunication market (CZ, EU)
Keywords: Telekomunikace; telekomunikační trh; Česko; Evropa; legislativa