Metody měření korupce - Babicová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá především tématem rozličných metod měřících korupci - jejich výčtem, analýzou, komparací pomocí statistických metod a také shrnutím subjektů zabývajících se touto problematikou. Práce rovněž obsahuje základní informace týkající se obecně tématu korupce a zmiňuje problematiku korupce v České republice.
Methods of measuring corruption - analysis, comparison, evaluation
Keywords: Korupce; metody měření korupce; korupce v ČR; Corruption; methods of measuring corruption; corruption in Czech republic