Stanovení fosforečnanů průtokovou analýzou s elektrochemickou detekcí - Žílová, Andrea (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je věnována stanovení fosforečnanů průtokovou injekční analýzou s využitím elektrochemické detekce. Principem stanovení fosforečnanů je vznik molybdátofosforečné kyseliny a její následná redukce na fosfomolybdenovou modř.
Determination of phosphates using flow analysis with electrochemical detection
Keywords: fosforečnany; stanovení; průtoková injekční analýza