Chromatographic and electromigration methods in the analysis of physiologically important compounds - Mikšík, Ivan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce shrnuje výsledky studia organických sloučenin s fyziologickými účinky s ohledem na jejich analýzu chromatografickými a elektromigračními metodami.
Chromatografické a elektromigrační metody v analýze fyziologicky významných látek
Keywords: organické látky; fyziologické účinky; chromatografická analýza; elektromigrační metody