Elektronická pošta ve státní správě - Dvořáková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá konkrétním využitím elektronické komunikace, vysvětlením pojmů týkajících se elektronického zabezpečení a její aplikací ve státní správě při komunikaci s občany. Klade si za cíl přiblížit současný stav využívání těchto moderních prostředků na konkrétních příkladech z praxe. Postřehy z praxe se snaží analyzovat a hledat způsoby k dalšímu zlepšení.
Electronic mail in state administration
Keywords: elektronická pošta; Státní správa; Elektronický podpis; digitální podpis; elektronická komunikace; elektronické podatelny; úřední desky